In SAHRA werken vijf artsen samen:


Simone Karcher te Arnhem
Beatrice Roldaan te Arnhem
Christien Klein te Oosterbeek
René van der Reijden te Ede
Marion van Hilten te Angerlo

 

Zij zijn allen lid van de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG)
Hieronder stellen zij zich aan u voor.Simone: "Als regulier werkend huisarts ben ik begonnen en daarnaast heb ik als consultatiebureauarts gewerkt. Ook heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Omdat de homeopathische methode waarbij gekeken wordt naar de hele mens mij aantrok heb ik in 1997 de opleiding homeopathie voor artsen gevolgd. Sinds 2000 werk als arts voor homeopathie. Naast mijn homeopathiepraktijk in Arnhem ben ik ook werkzaam als huisarts in een antroposofisch gezondheidscentrum te Arnhem. De homeopathie spreekt mij aan omdat ze aanzet tot een natuurlijke ontwikkeling tot zelfherstel. Mijn ervaring is dat als de behandeling aanslaat mensen meer grip op hun klachten en leven krijgen en beter in hun vel komen te zitten. Voor mij is dat heel mooi om te zien en om daaraan een bijdrage te kunnen leveren."

Simone Karcher
Tel.: 06-51383508

Artsencentrum voor Homeopathie Arnhem
Gezondheidscentrum Parkstraat
Parkstraat 38A
6828 JK Arnhem
Website: www.homeopathie-arnhem.nl

Naar boven

 
Beatrice: "Ik ben arts sinds 1986, afgestudeerd in Amsterdam. Ik heb lange tijd gewerkt als arts-assistent algemene chirurgie in het voormalig Gemeenteziekenhuis en arts-assistent revalidatiegeneeskunde in Groot Klimmendaal, beide in Arnhem. In 1998 ben ik begonnen met mijn praktijk voor homeopathie. Tijdens mijn artsenjaren in het ziekenhuis en in Klimmendaal kwam ik veel in aanraking met mensen met klachten, waarop geen antwoord was vanuit de reguliere geneeskunde. Met homeopathie kan ik deze mensen vaak wel helpen. Homeopathie zoekt geen oorzaak voor de klachten, maar zoekt naar een passend geneesmiddel voor de hele mens met zijn klachten wat diep werkt op het menselijk gestel en herstel. Voor mij is homeopathie een verrijking van het arts zijn."

Beatrice Roldaan, arts voor homeopathie en bioresonantietherapie
Tel.: 06 27066396

Artsencentrum voor Homeopathie Arnhem
Gezondheidscentrum Parkstraat
Parkstraat 38A
6828 JK Arnhem
Website: www.homeopathie-arnhem.nl

Naar boven


Christien: "Sinds 1993 heb ik een praktijk als arts voor algemene en homeopathische geneeskunde in Oosterbeek. Eerder werkte ik als arts-assistent psychiatrie en docent medische vakken in het onderwijs aan verpleegkundigen. Ook heb ik waarnemingen gedaan op consultatiebureaus voor zuigelingen en peuters in Arnhem en omgeving. Uit nieuwsgierigheid ben ik me in 1990 in de homeopathie gaan verdiepen. Ik vond het meteen zo'n mensvriendelijke en vaak verbazend effectieve methode, dat ik het graag wilde toepassen in de praktijk. Door de homeopathie ben ik anders naar patiënten gaan kijken. Als je de homeopathie goed wilt kunnen toepassen, is de hele mens van belang. Deze werkwijze spreekt me juist zo aan in de homeopathie. De gesprekken met patiënten zijn vaak heel boeiend en verrassend."

De Artsenpraktijk homeopathie Oosterbeek zal beëindigd worden per 20 december 2018. Vanaf 1 september 2018 worden geen nieuwe patiënten meer ingeschreven.

Christien Klein-Laansma
Tel.: 026 3341578

Arts voor algemene en homeopathische geneeskunde 
Joubertweg 3
6861 DM Oosterbeek
Website: www.homeopathie-oosterbeek.nl

Naar boven


René: “Na mijn arts en huisarts opleiding volgde ik de opleiding tot homeopathisch arts en rondde deze af in 1980.
Ik koos specifiek voor een consultatieve medische praktijk om mij goed te kunnen toeleggen op alle nieuwe ontwikkelingen in de homeopathie. In deze periode tot 2000 ben ik onderwijscoördinator en docent bij de homeopathische artsen opleiding (SHO) geweest.
Nu reeds 35 jaar heb ik ervaring met homeopathie en ik combineer deze met bio-resonantie binnen mijn praktijk te Ede. Het blijft een uitdaging om als arts vanuit het regulier geneeskundig denken en mijn kennis van de homeopathie tot de beste oplossing te komen voor die ene patiënt.
Homeopathie is mijn passie, waarbij elke patiënt weer een uitdaging vormt. Wat ons, artsen integrale geneeskunde met specialisatie homeoapthie, voorstaat is het stimuleren van het eigen herstelvermogen gebruikmakend van veilige, effectieve homeopathische geneesmiddelen volgens een goed onderbouwde methode”.

R. van der Reijden, arts 
Tel.: 0318-620490

Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde
Homeopathie Bioresonantie en Algemene geneeskunde
Bennekomseweg 36, 
6717 LM Ede (Gelderland)

Website: www.homeopathie-ede.nl

Naar boven

  _________________________________________________________________________________


Marion: 14.00 Meer dan 20 jaar heb ik met veel plezier als huisarts gewerkt in Doesburg en Hummelo/Keppel. Daarnaast heb ik als algemeen arts van 1995-2003 in Tanzania gewerkt. In 2004 ben ik begonnen met de opleiding homeopathie voor artsen en heb sinds 2009 naast de huisartsenpraktijk een homeopathiepraktijk gehad. Homeopathie is een prachtige methode om het zelf-herstellend vermogen te stimuleren. Omdat ik meer tijd en aandacht wil voor de patiënt als mens en deze  zo holistisch mogelijk wil begeleiden ben ik in 2016 gestopt met de huisartsenpraktijk en werk nu voornamelijk in mijn praktijk voor integrale geneeskunde en homeopathie te Angerlo bij Doesburg. 

M. van Hilten, arts
Tel.: 06-2853 72 87
Artsenpraktijk voor homeopathie en algemene geneeskunde
Mariëndaalseweg 12
6986 AC Angerlo
Gemeente Zevenaar

Naar boven